Καλέστε  2310 501800

8πμ - 4μμ, Δευτέρα - Παρασκευή

Email  sales@konet.gr

Fax: 2310 537638

Κέρδισε χρήματα με το Affiliate Marketing.


Κερδίστε έως 50% προμήθεια
για κάθε πελάτη που έρχεται από το site σας!


Προωθήστε στη σελίδα σας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ΚΟΝΕΤ και κερδίστε μεγάλη προμήθεια έως και 50% με κάθε πώληση. Δίνουμε μία από τις μεγαλύτερες προμήθειες του κλάδου.

Είναι πολύ απλό! Κερδίστε έως και 50% προμήθεια για κάθε νέο πελάτη που μας στέλνετε μέσα από τον affiliate σύνδεσμο που βρίσκεται στην σελίδα σας. Απλά ενημερώστε τους φίλους σας, τους γνωστούς σας, τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, τους φίλους σας στο Facebook και στα social media σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτουμε. Μέσα από την διαφήμιση κερδίζετε χρήματα. Πληρώνουμε μεγάλες αμοιβές, δείτε εδώ τον αναλυτικό πίνακα αμοιβών μας για το affiliate πρόγραμμα.

Πιστεύετε πως η κίνηση στην ιστοσελίδα αξίζει περισσότερα από 50% προμήθεια ανά πώληση; Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να μας πείτε το γιατί. Ίσως να μπορέσουμε να σας δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη προμήθεια.


Γιατί είμαστε οι καλύτεροι...

 • Προϊόντα και Υπηρεσίες με πολύ ελκυστικές τιμές
 • Γρήγορες πληρωμές
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής 60-ημερών του Cookie
 • Πληρωμές κάθε 15 του μήνα
 • Υψηλά ποσοστά μετατροπών
 • Τριπλή εφεδρική παρακολούθηση
 • Επιλέγετε που ακριβώς θέλετε να συνδεθείτε
 • Real Time στατιστικά Affiliate


3 απλά βήματα για να ξεκινήσετε

 1. Δωρεάν εγγραφή στο affiliate πρόγραμμά μας.
 2. Αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό affiliate σας όταν εγκριθείτε για το πρόγραμμα. Εκεί θα βρείτε ένα προσαρμοσμένο για εσας affiliate link. Αντιγράψετε και επικολλήστε το υλικό μάρκετινγκ που θα σας δώσουμε επάνω στον ιστοχώρο σας. Επίσης, αν το επιθυμείτε μπορείτε να το διανέμετε με τα email και τα ενημερωτικά δελτία σας στους πελάτες και φίλους σας.
 3. Πληρωμές κάθε 15 του μήναΠερισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε και από την "Γνωσιακή βάση"


Προμήθειες

Προϊόν / Υπηρεσία
Εφάπαξ Προμήθεια
Personal Cloud Web Hosting
50%
Business Cloud Web Hosting
50%
VPS
10%
Όλα τα Domain names
15%
Δείτε τιμοκατάλογο για τα Domain names
SSL Certificates
10%
Control Panel WHM/CPanel ή PLESK
10%

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Γιάννης Κ.
Εξαιρετικές υπηρεσίες με φανταστική υποστήριξη. Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι σίγουρα άριστη. Συνολική βαθμολογία, 10 στα 10.
Κώστας Ι.
Πολύ καλύτεροι από την προηγούμενη εταιρεία φιλοξενίας μου - Μου μετέφεραν επίσης εντελώς δωρεάν όλα τα αρχεία της ιστοσελίδας μου. Πάρα πολύ φιλική υποστήριξη.