Καλέστε  2310 501800

8πμ - 4μμ, Δευτέρα - Παρασκευή

Email  sales@konet.gr

Fax: 2310 537638

Καταχώρηση DomainΠληκτρολογήστε το επιθυμητό όνομα που θέλετε να καταχωρήσετε.
Οι Καταχωρήσεις, Ανανεώσεις και Διαχειρίσεις Ονομάτων χώρου (Domain Names) με κατάληξη gr, com, net, info γίνονται Online (σε πραγματικό χρόνο)

www.
Loading...

 • 10 λόγοι για να επιλέξετε την ΚΟΝΕΤ για την κατοχύρωση του domain name σας:

   
  Κατοχύρωση domain names σε πολύ καλές τιμές και γενικά πολύ καλές τιμές σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες μας.
   
  Είμαστε κοντά σας 24/7/365 ημέρες για να σας υποστηρίξουμε.
   
  Μας εμπιστεύτηκαν χιλιάδες Domains.
   
  Online σύστημα διαχείρισης για όλα τα domain name με ΔΩΡΕΑΝ email και χώρο για σελίδα.
   
  Δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις.
   
  Μία από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στο είδος της στην Ελλάδα. Συνεχή αδιάκοπη παρουσία από το 1999.
   
  Επίσημος καταχωρητής από την ΕΕΤΤ για τα Ελληνικά ονόματα χώρου.
   
  Διαθέτουμε όλα τα Ευρωπαϊκά domain names Online.
   
  Μπορείτε να κάνετα αλλαγή καταχωρητή όποτε το ζητήσετε άμεσα και εύκολα.
   
  Online ανανεώσεις σε πραγματικό χρόνο.
 • Επιλέγοντας το σωστό domain name.

  Όταν οι πελάτες θέλουν να βρουν μια επιχείρηση, είτε πρόκειται για ένα μικρό εστιατόριο, ή μια μεγάλη εταιρία, αρχίζουν την αναζήτηση από το Internet.
  Με την σωστή επιλογή του domain name οι πελάτες σας, όχι μόνο θα βρουν εύκολα την επιχείρησή σας στο Web, θα σας δωθεί επίσης ένα μέρος όπου μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας online παρουσία, η οποία μπορεί να είναι ένα πλήρως ανεπτυγμένο κατάστημα στο Web ή μια απλή ηλεκτρονική επαγγελματική κάρτα με τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τις ώρες εργασίας και την τοποθεσία σας.
  Η επιλογή του ονόματος μπορεί να γίνει για παράδειγμα από την τοποθεσία σας, το αντικείμενο της επιχείρησής σας, το όνομα σας, το όνομα της επιχείρησής σας κλπ.
  Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που το όνομά σας ή το όνομα της επιχείρησής σας είναι ένα δημοφιλές όνομα και δεν είναι διαθέσιμο για κατοχύρωση;
  Σε αυτήν υην περίπτωση η πρώτη σας επιλογή μπορεί να είναι μια διαφορετική κατάληξη του domain name , όπως . NET , . COM . GR ή . COM κλπ. Στην σελίδα με τον τιμοκατάλογο των domain names μπορείτε να βρείτε και άλες διαθέσιμες επεκτάσεις. Ένας άλλος τρόπος είναι να προσθέσετε ένα τοπικό στοιχείο στο όνομά σας ή ένα ιδαίτερο χαρακτηριστικό της εππιχείρησής σας , τα οποία μπορούν να βοηθήσουν και στην βελτιώση της κατάταξής σας στις μηχανές αναζήτησης.

  Όλες οι επιχειρήσεις, νέες και καθιερωμένες, μπορούν να επωφεληθούν από μερικές βέλτιστες πρακτικές, όταν πρόκειται για την επιλογή ενός domain name, όπως για παράδειγμα επιλέγοντας ένα όνομα εύκολο για να ξεχωρίζει και να το θυμούνται οι άνθρωποι.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Γιάννης Κ.
Εξαιρετικές υπηρεσίες με φανταστική υποστήριξη. Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι σίγουρα άριστη. Συνολική βαθμολογία, 10 στα 10.
Κώστας Ι.
Πολύ καλύτεροι από την προηγούμενη εταιρεία φιλοξενίας μου - Μου μετέφεραν επίσης εντελώς δωρεάν όλα τα αρχεία της ιστοσελίδας μου. Πάρα πολύ φιλική υποστήριξη.