Καλέστε  2310 501800

8πμ - 4μμ, Δευτέρα - Παρασκευή

Email  sales@konet.gr

Fax: 2310 537638

Εταιρια
Η ΚΟΝΕΤ

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Χρόνια τώρα!

Στην ΚΟΝΕΤ, όλο μας το έργο περιστρέφεται
γύρω από δύο απλές πεποιθήσεις:

Ο σκοπός μας

Η ΚΟΝΕΤ υπάρχει για να βοηθήσει όλους να πετύχουν online.

Το όραμά μας

Να κάνουμε το web
hosting απλό
και αξιόπιστο.

Προφίλ

Η KONET είναι εγκεκριμένος καταχωρητής ονομάτων χώρου από την ΕΕΤΤ με έδρα την Θεσσαλονίκη.
Παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας και κατασκευής ιστοσελίδων, καταχωρήσεις ονομάτων χώρου και κατασκευής εφαρμογών για το Internet.
Στρατηγική

Πρωταρχική επιδίωξη της ΚΟΝΕΤ είναι να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πελάτες της και να αναπτύσσει ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για τον χώρο του Internet που θα καλύπτουν απόλυτα, κάθε τους ανάγκη για επαγγελματική χρήση.

Τεχνολογία

Φροντίζουμε πάντα να χρησιμοποιούμε σε όλες τις εργασίες και τις υπηρεσίες μας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είμαστε ίσως οι πρώτου που προσφέρουν Cloud Web Hosting υπηρεσίες με Ηλεκτρονικούς δίσκους SSD και την χρήση λογισμικού αξεπέραστης σταθερότητας και λειτουργικότητας. Αλλά και στον τομέα των κατασκευών ιστοσελίδων και εφαρμογών, έχουμε να δείξουμε έργα τα οποία κατασκευάστηκαν και χρησιμοποιούν τις πιό σύγχρονες τεχνικές λύσεις.

Όραμα

Κύρια μέριμνα και προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας και μέσα από την προσπάθεια αυτή να ιτους κανοποιούμε, κατανοώντας αλλά και προβλέποντας τις ανάγκες τους. Η φροντίδα και η μέριμνα μας όμως δεν σταματά εδώ, καθώς προσπαθούμε να υπερκαλύπτουμαι τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών μας, παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Ορόσημα

1999

 • Ίδρυση από Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΑΠΘ, με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη εφαρμογών για τις ανάγκες του Διαδικτύου. Web Hosting στις εγκαταστάσεις της KONET με μισθωμένη γραμμή από τον ΟΤΕ.

2002

 • Μεταφορά του Datacenter από τις εγκαταστάσεις της, στο Datacenter του ΟΤΕ στην οδό Ερμού Θεσσαλονίκης (ίσως ο παλαιότερος πελάτης της ΟΤΕnet στην Βόρειο Ελλάδα με αντικείμενο εργασιών την φιλοξενία ιστοσελίδων).

2004

 • Η ΚΟΝΕΤ γίνεται ένας από τους πρώτους εγκεκριμένους καταχωρητές ονομάτων χώρου από την ΕΕΤΤ.

2005

 • Ανανέωση και αναβάθμιση όλων των συστημάτων με νέες τεχνολογίες.

2007

 • Είμαστε οι πρώτοι στην Ελλάδα που χρησιμοποιούμε τεχνολογία File Backup της R1soft.

 • Ανανέωση και αναβάθμιση όλων των συστημάτων με νέες τεχνολογίες.

2008

 • Ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών για B2B και Ηλεκτρονικό εμπόριο.

2009

 • Ανανέωση και αναβάθμιση όλων των συστημάτων με νέες τεχνολογίες.

 • Εισαγωγή νέων τεχνολογιών στον τομέα της διαχείρισης του Web Hosting.

2011

 • Ανανέωση και αναβάθμιση όλων των συστημάτων με νέες τεχνολογίες.

2012

 • Κατασκευή πλήρους αυτοματοποιημένου συστήματος για καταχώρηση ονομάτων χώρου και δημιουργίας λογαριασμών στα Control Panel Cpanel και Plesk.

 • Mεταφορά σε νέο Cloud Datacenter.

2013

 • Στα πακέτα φιλοξενίας μας προσφέρουμε πλέον και ηλεκτρονικούς δίσκους SSD

 • Σημαντική αναβάθμιση στα συστήματα αυτοματοποίησης και παραγγελιών που διαθέτουμε για μείωση του κόστους συντήρισης.

Εταιρική Υπευθυνότητα

Η μακρόχρονη πείρα και υπευθυνότητα είναι σημαντική για τη ΚΟΝΕΤ, καθώς αφορά στον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία διοικείται, παράγει έργο και συμπεριφέρεται απέναντι στην κοινωνία και τα ενδιαφερόμενα μέρη. Έτσι λαμβάνει υπόψη και τον αντίκτυπο της λειτουργίας της στο ευρύτερο επαγγελματικό χώρο και προχωρά σε αντίστοιχες δράσεις. Λειτουργώντας με υπευθυνότητα, παράλληλα με την επίτευξη των εμπορικών μας στόχων θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στο κοινό και τους συνεργάτες μας, αξιόπιστες λύσεις για Web Hosting, καταχωρήσεις ονομάτων και ανάπτυξης εφαρμογών.

Φιλοσοφία Εταιρίας

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας παγκοσμίου επιπέδου υπηρεσίες καταχώρησης ονομάτων χώρου και φιλοξενίας ιστοσελίδων σε μια λογική τιμή. Το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού μας είναι πλήρως αυτοματοποιημένο, κάτι που μας επιτρέπει να προσφέρουμε μερικές από τις χαμηλότερες τιμές στον κλάδο. Ταυτόχρονα προσπαθούμε να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση πελατών, καθώς και να παρέχουμε χρήσιμες απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις τους. Αν κάτι δεν σας ικανοποιεί, επικοινωνήστε μαζί μας, και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την επίλυση του θέματος.

Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών

Ανταποκρινόμαστε ξεχωριστά σε κάθε ένα email που λαμβάνουμε και σε καμία περίπτωση δεν θα δώσουμε απάντηση του στυλ "αντιγραφή-επικόληση". Η εξυπηρέτηση πελατών γίνεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών, έτσι ώστε να πάρετε την σωστή απάντηση στην ερώτησή σας.


ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Γιάννης Κ.
Εξαιρετικές υπηρεσίες με φανταστική υποστήριξη. Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι σίγουρα άριστη. Συνολική βαθμολογία, 10 στα 10.
Κώστας Ι.
Πολύ καλύτεροι από την προηγούμενη εταιρεία φιλοξενίας μου - Μου μετέφεραν επίσης εντελώς δωρεάν όλα τα αρχεία της ιστοσελίδας μου. Πάρα πολύ φιλική υποστήριξη.