Καλέστε  2310 501800

8πμ - 4μμ, Δευτέρα - Παρασκευή

Email  sales@konet.gr

Fax: 2310 537638

Control Panel
WHM/CPanel & PLESK

Τιμοκατάλογος για άδειες WHM/CPanel και PLESK.

Προσφέρουμε άδειες για PLESK και WHM/CPanel σε καλές τιμές. Οι άδειες αυτές αφορούν VPS της ΚΟΝΕΤ, αλλά διατίθενται και σε μεταπωλητές. Οι άδειες αυτές συνοδεύονται από υπεύθυνη και γρήγορη υποστήριξη.


Άδεια Domains vServer Διάρκεια Τιμή Παραγγελία
PLESK 12 Web Host Απεριόριστα
1 μήνας €15,00ΕΥΡΩ

Το Plesk VM (virtualizes) χρησιμοποιείται στις ακόλουθες τεχνολογίες virtualization: Virtuozzo, OpenVZ, Bare Metal, Xen, KVM, Hyper-V και VMware.
Άδεια Domains vServer Διάρκεια Τιμή Παραγγελία
WHM/CPanel VPS Optimized Απεριόριστα
1 μήνας €15,00ΕΥΡΩ


Δωρεάν Addons με κάθε άδεια Cpanel:

 • Attracta SEO Tools License
  Η Attracta είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής στον κόσμο για τα Sitemaps του Google και άλλων κορυφαίων μηχανών αναζήτησης. Η Google ενημερώνει κάθε μέρα πάνω από 45 εκατομμύρια websites και ιστοσελίδες από blog χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Attracta.
 • Resource Monitor License
  Η παρακολούθηση των πόρων επιτρέπει στον διαχειριστής του διακομιστή να εντοπίζει εύκολα τους λογαριασμούς cPanel στον server που χρησιμοποιούν το υψηλότερο ποσό των πόρων διακομιστή. Φιλτράρει τους χρήστες cPanel με υψηλή χρήση πόρων με βάση τη χρήση της CPU, χρήση μνήμης, χρήση MySQL και τη χρήση του δίσκου. Η παρακολούθηση των πόρων επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που αποστέλλονται στο διαχειριστή του διακομιστή, όταν επιτευχθούν οι ειδικές οριακές τιμές για τα διάφορα είδη των πόρων. Είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση και λειτουργική του server σας να γνωρίζεις γρήγορα την ταυτότητα των χρηστών cPanel σας που κάνουν κατάχρηση των πόρων του διακομιστή σας.
 • SpamScan License
  Το SpamScan αναλύει τις διευθύνσεις IP που χρησιμοποιούνται από το διακομιστή e-mail σας για να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και τις ελέγχει σε 18 μεγάλες λίστες DNS Relay Blackhole ή αλλιώς "RBLs". Εάν ο διακομιστής σας είναι εισηγμένος σε λίστα RBL ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ζητήματα με e-mail, όπως για παράδειγμα να μπλοκαριστούν, να μην μπορούν να παραδοθούν, ή και να καθυστερήσουν να παραδοθούν. • Όλες οι τιμές είναι απολύτου μετρητοίς και επιβαρύνονται με 23% ΦΠΑ.
 • Οι τιμές είναι μόνο για μεταπωλητές.
 • Κάθε νέα άδεια χρεώνεται με ένα εφάπαξ κόστος έκδοσης το οποίο αντιστοιχεί σε 10 ευρώ.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Γιάννης Κ.
Εξαιρετικές υπηρεσίες με φανταστική υποστήριξη. Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι σίγουρα άριστη. Συνολική βαθμολογία, 10 στα 10.
Κώστας Ι.
Πολύ καλύτεροι από την προηγούμενη εταιρεία φιλοξενίας μου - Μου μετέφεραν επίσης εντελώς δωρεάν όλα τα αρχεία της ιστοσελίδας μου. Πάρα πολύ φιλική υποστήριξη.