Καλέστε  2310 501800

8πμ - 4μμ, Δευτέρα - Παρασκευή

Email  sales@konet.gr

Fax: 2310 537638

Όροι και προϋποθέσεις για Φιλοξενία (Web Hosting).

Το 'www.konet.gr' είναι ιδιοκτησίας 'KONET', το οποίο εφ' εξής θα καλείται λόγω συντομίας 'site'. Σας συνιστούμε την προσεκτική ανάγνωση των παρακάτω στοιχείων πριν χρησιμοποιήσετε το site μας. Η επίσκεψη στις σελίδες του site μας, βάσει νόμου σημαίνει ότι αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις.
Εάν δεν συμφωνείται με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, παρακαλούμαι να μην χρησιμοποιήσετε το site μας.

Σημαντικές πληροφορίες. Παρακαλούμε να τις διαβάσετε.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ (Shared Web Hosting, Virtual Servers και Colocation ).

Για να διατηρήσουμε σταθερά υψηλά κριτήρια ποιότητας και υπηρεσίας, εμμένουμε σε όσα αναφέρονται παρακάτω. Η αποδοχή αυτών, απαιτείται για τη συνεργασία σας με την Κonet και την φιλοξενία των ιστοσελίδων σας στους servers της.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΟΡΟΥ " ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ " Τα πακέτα φιλοξενίας (web hosting) που διαθέτουμε χρησιμοποιούν περιβάλλον φιλοξενίας «κοινόχρηστου διακομιστή» ('shared server' hosting environment).

Οι πόροι ενός «κοινόχρηστου διακομιστή» ('shared server'), όπως RAM (μνήμη), CPUs (επεξεργαστές), Δίσκοι κλπ, μοιράζονται μεταξύ όλων των λογαριασμών που είναι εγκατεστημένοι  στο διακομιστή. Από την πλευρά μας, έχουμε εξασφαλίσει ώστε ο διακομιστής (server) να έχει υπεραρκετή απόδοση για να μπορεί να καλύψει όλες τις καθημερινές ανάγκες της συντριπτικής πλειοψηφίας των διαδικτυακών τόπων που φιλοξενεί, εξασφαλίζοντας επίσης πως οι πόροι που διαθέτει να είναι υπεραρκετοί ακόμη και σε ώρες αιχμής. Δεδομένου ότι οι πόροι κατανέμονται  μεταξύ όλων των χρηστών, ενδέχεται  ορισμένες ιστοσελίδες (sites) να χρησιμοποιήσουν  πάρα πολλούς. Αυτό μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους, αλλά οι πιο κοινές αιτίες οφείλονται στην κακή κωδικοποίηση, σε εκτεθειμένους λογαριασμούς ή μια πολύ ανώμαλη τεράστια εισροή των επισκεπτών του site. Συνέπεια αυτών είναι η χρήση των πόρων σε βάρος των άλλων πελατών που φιλοξενούνται στον ίδιο διακομιστή (server). Αν επιτρέπαμε σε ιστοσελίδες να χρησιμοποιούν μεγαλύτερο  μερίδιο των πόρων του συστήματος από αυτό που τους αναλογεί, τότε αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε κακή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους υπόλοιπους πελάτες στο διακομιστή (server).

Ως εκ τούτου έχουμε συντάξει αυτήν την πολιτική ορθής χρήσης για να περιγράψουμε αυτό που θεωρούμε σαν υπερβολική χρήση των πόρων του διακομιστή (server), για να αποκλείσουμε ορισμένους τύπους περιεχομένου και να εξαλείψουμε τις κακές πρακτικές, οι οποίες σχεδόν πάντα προκαλούν υπερβολική χρήση των πόρων. Η πολιτική ορθής χρήσης συνοδεύει πάντα τους όρους και προϋποθέσεις της φιλοξενίας των ιστοσελίδων.

Αυτή η πολιτική ορθής χρήσης έχει δημιουργηθεί  για να προστατεύσει το 99,9% των πελατών μας από τις ελάχιστες εκείνες ιστοσελίδες που προκαλούν προβλήματα απόδοσης στο διακομιστή (server). Θέλουμε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα φιλοξενίας για την ιστοσελίδα τους δηλαδή να έχουν ταχύτητα, και τον μέγιστο δυνατό χρόνο λειτουργίας (uptime). Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό δίκαια, είναι να εξασφαλίσουμε πως όλοι οι χρήστες τηρούν το ίδιο σύνολο αρχών ορθής χρήσης, έτσι ώστε κανένας μεμονωμένος χρήστης να μη γίνει «κλέφτης των πόρων» εις βάρος των άλλων.

Ο όρος "ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ" χρησιμοποιείται για να περιγράψει το ποσό των πόρων που διαθέτουν τα πακέτα  φιλοξενίας που παρέχονται από την ΚΟΝΕΤ, και για τους  οποίους δεν έχει οριστεί μια προκαθορισμένη ανώτατη οριακή τιμή (για παράδειγμα - απεριόριστο bandwidth (κίνηση δεδομένων), απεριόριστο χώρο στο δίσκο, απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλους απεριόριστους πόρους). Με το να μην θέτουμε όρια σε βασικούς πόρους, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας, ένα απλό και σταθερό σύστημα τιμολόγησης, που δεν θα τους χρεώνει όταν οι ιστοσελίδες τους θα απαιτούν  περισσότερους πόρους. Γι’ αυτόν τον λόγο, ένας τυπικός διαδικτυακός τόπος που ενδέχεται να αντιμετωπίσει περιόδους με μεγάλη επισκεψιμότητα και τη συνακόλουθη αυξημένη ανάγκη αποθήκευσης, δεν θα αντιμετωπίσει οποιαδήποτε σχετική αύξηση των τελών φιλοξενίας του.

Σε όλες τις περιπτώσεις, όπου μια υπηρεσία αναφέρει τον όρο "Απεριόριστα", αυτή θα προορίζεται μόνο για κανονική χρήση του web hosting (φιλοξενίας ιστοσελίδων)  που σημαίνει ότι απαγορεύονται όλες οι δραστηριότητες, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε υπερβολική χρήση των πόρων του συστήματος όπου φιλοξενείται.

Η προσφορά μας για Απεριόριστη χρήση δεν ισχύει για διαδικτυακούς τόπους που απαιτούν υπερβολικούς πόρους και επηρεάζουν αρνητικά τη συνολική απόδοση του server που φιλοξενούνται. Η ΚΟΝΕΤ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχει στους πελάτες της πρόσθετους πόρους όποτε αυτό είναι δυνατό, συμπεριλαμβανομένης και της μετεγκατάστασης του λογαριασμού φιλοξενίας του πελάτη σε έναν νεότερο, πιο γρήγορο διακομιστή (server). Ωστόσο, εάν η χρήση των πόρων φτάσει σε ένα επίπεδο που μπορεί να επηρεάσει τη συνολική απόδοση του διακομιστή με αρνητικό τρόπο, η ΚΟΝΕΤ διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε διορθωτικές ενέργειες. Τέτοιες ενέργειες μπορούν να περιλαμβάνουν την αποσύνδεση ή την διακοπή των οποιωνδήποτε ή και όλων των προσφερόμενων υπηρεσιών, την αφαίρεση ή την διαγραφή των ιστοσελίδων των πελατών, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή τον τερματισμό του λογαριασμού του πελάτη κατά την απόλυτη κρίση της ΚΟΝΕΤ χωρίς καμία προειδοποίηση.


ΔΕΝ επιτρέπουμε την τοποθέτηση στις σελίδες υλικού:

 • Αντίθετου στην ισχύουσα νομοθεσία όπως π.χ. υλικού που είναι ανάρμοστο για άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών, υβριστικό, υλικό που προσβάλει το δημόσιο αίσθημα ή που παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα, κτλ.

 • Κομματικής ή ευθέως πολιτικής χρήσης.

 • Ρατσιστικού, πορνογραφικού και γενικά ανήθικου σύμφωνα με τα ήθη της Ελληνικής κοινωνίας αλλά και της κοινότητας του Internet περιεχομένου (πχ serial ή registration numbers από Software, cracker utilities, spamming και πως γίνεται κλπ)

 • Παραπομπές σε χώρους στο Internet ή αλλού, των οποίων η τοποθέτησή απαγορεύεται από την KONET.

 • Σελίδες οποιουδήποτε περιεχομένου που έχουν διαφημιστεί με ανάρμοστο τρόπο μέσα στο Internet πχ Spamming.

 • Κρυφών αρχείων, δηλαδή σελίδων και άλλων αρχείων για τα οποία δεν υπάρχει παραπομπή από άλλη σελίδα με εξαίρεση την Αρχική σελίδα.

  Διατηρούμε κάθε δικαίωμα να αφαιρέσουμε κάθε υλικό (κείμενα, φωτογραφίες και γενικά κάθε είδους αρχεία) που κρίνουμε ανάρμοστο ή που μπορούν να βλάψουν εμάς ή τρίτους και κρυφών αρχείων, χωρίς καμία απολύτως ειδοποίηση.

  Επίσης:

 • H KONET ΔΕΝ μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε ζημιά του υπολογιστή σας.

 • ΔΕΝ επιτρέπεται να αποθηκεύεται περισσότερα δεδομένα στον λογαριασμό σας, από την μέγιστη χωρητικότητα του διαθέσιμου χώρου που νοικιάσατε (virtual server space).

 • Ο χώρος που νοικιάσατε (virtual server space) συμπεριλαμβανομένης και της χρήσης του FTP είναι μόνο για προσωπική σας χρήση. ΔΕΝ επιτρέπεται να αποκαλύψετε τον κωδικό πρόσβασης σε άλλο άτομο, και πρέπει να πάρετε μέτρα προστασίας για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα αποκαλυφθεί από άλλο άτομο.

 • ΔΕΝ εγγυόμαστε για backup δεδομένων. Σας συνιστούμε να κρατάτε αντίγραφα αρχείων για όλα τα αρχεία και δεδομένα σας που ευρίσκονται στον δικό σας virtual server (χώρο στον δίσκο που νοικιάσατε).

 • ΔΕΝ επιτρέπεται να τρέχετε εφαρμογές server (πχ talkers/IRC Bots) από τον virtual server σας.

 • Όταν τερματιστεί ο λογαριασμός σας, θα σβηστούν από τον δίσκο μας όλα σας τα αρχεία (συμπεριλαμβανομένων των ιστοσελίδων σας κλπ). ΔΕΝ κρατάμε κανένα αντίγραφο.

 • Οποιαδήποτε απόπειρα "hacking", mail spamming κλπ θα έχει την άμεση διακοπή του λογαριασμού σας, χωρίς καμία προειδοποίηση.

 • Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε μονομερώς τον λογαριασμό σας χωρίς εξηγήσεις και χωρίς προειδοποίηση.

 • Διατηρούμε το δικαίωμα της τροποποίησης και του εκσυγχρονισμού αυτών των όρων και προϋποθέσεων κάθε στιγμή χωρίς καμία προϋπόθεση.

 • Για να προστατέψουμε την ιδιωτική σας ζωή, ΔΕΝ διανέμουμε το όνομα σας ή την e-mail διεύθυνση σας σε τρίτους.

 • Οι χρήστες ΔΕΝ πρέπει να συμμετέχουν με κανέναν τρόπο με απαράκλητους όγκους με e-mail ή spam.

 • Θα είστε απόλυτα υπεύθυνος/η και θα δεχθείτε την ευθύνη για κάθε διαφημιστικό, συκοφαντικό, μυστικό υλικό ή υλικό πάνω στο οποίο έχουν άλλοι δικαίωμα ιδιοκτησίας που παρουσιάζετε στις σελίδες σας.

 • Διατηρούμε κάθε δικαίωμα να αφαιρέσουμε κάθε υλικό (κείμενα, φωτογραφίες και γενικά κάθε είδους αρχεία) που κρίνουμε ανάρμοστο χωρίς καμία ειδοποίηση.

 • Σε περίπτωση υπέρβασης της μηνιαίας κίνησης του όγκου Δεδομένων τότε υπάρχει υποχρεωτική χρέωση για κάθε επιπλέον MByte σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο της εταιρείας μας. Σαν μηνιαία κίνηση λαμβάνονται όλα τα Δεδομένα (όπως πχ. κίνηση σελίδων, κίνηση FTP, κίνηση e-Mail κλπ) από και προς τον λογαριασμό σας (δηλ. τον χώρο στον δίσκο που σας φιλοξενούμε).

 • Ισχύει το Ευρωπαϊκό και Ελληνικό δίκαιο. Για κάθε παραβίαση του παρόντος υπεύθυνα είναι τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

 • Κάνοντας την πρώτη πρόσβαση σας στον λογαριασμό σας, ή μεταφέροντας αρχεία σε αυτόν, επιβεβαιώνετε την αποδοχή σας στους παραπάνω Όρους και Προϋποθέσεις.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Γιάννης Κ.
Εξαιρετικές υπηρεσίες με φανταστική υποστήριξη. Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι σίγουρα άριστη. Συνολική βαθμολογία, 10 στα 10.
Κώστας Ι.
Πολύ καλύτεροι από την προηγούμενη εταιρεία φιλοξενίας μου - Μου μετέφεραν επίσης εντελώς δωρεάν όλα τα αρχεία της ιστοσελίδας μου. Πάρα πολύ φιλική υποστήριξη.