Καλέστε  2310 501800

8πμ - 4μμ, Δευτέρα - Παρασκευή

Email  sales@konet.gr

Fax: 2310 537638

Antispam πολιτική.

Η ΚΟΝΕΤ δεν επιτρέπει για τις υπηρεσίες που παρέχει, να χρησιμοποιηθούν για τη μετάδοση μηνυμάτων spam. Εάν έχετε λάβει spam, παρακαλούμε να υποβάλλετε την καταγγελία σας για spam εδώ.
*
*
* (Ολα τα πεδία με * είναι απαραίτητα)
*

Τι είναι το spam;

"Spam" είναι το μήνυμα που είναι ανεπιθύμητο και μαζικό μαζί. Ανεπιθύμητο σημαίνει πως ο παραλήπτης δεν έχει δώσει την άδεια για το μήνυμα να του σταλεί. Μαζικό σημαίνει ότι βασικά το ίδιο μήνυμα έχει σταλεί συγχρόνως σε πολλούς παραλήπτες.

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι ανεπιθύμητο, αλλά δεν είναι από μαζική αποστολή, μπορεί να είναι εντάξει, όπως για παράδειγμα κάποια ερώτηση για ένα προϊόν πριν από την αγορά του. Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι από μαζική αποστολή, αλλά δεν είναι ανεπιθύμητο, μπορεί και πάλι να είναι εντάξει όπως πχ ένα ενημερωτικό δελτίο για το οποίο έχει δοθεί όμως η άδεια αποστολής από τον παραλήπτη. Όμως, στέλνοντας e-mail που είναι και ανεπιθύμητο και με μαζική αποστολή, αυτό είναι spam.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Γιάννης Κ.
Εξαιρετικές υπηρεσίες με φανταστική υποστήριξη. Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι σίγουρα άριστη. Συνολική βαθμολογία, 10 στα 10.
Κώστας Ι.
Πολύ καλύτεροι από την προηγούμενη εταιρεία φιλοξενίας μου - Μου μετέφεραν επίσης εντελώς δωρεάν όλα τα αρχεία της ιστοσελίδας μου. Πάρα πολύ φιλική υποστήριξη.